Overig

Online cursus ”Relaxed moederschap”

Vind jij het moederschap soms lastig? Valt het je even zwaar? Kan je moeilijk de rust vinden? Wil je meer zelfvertrouwen en bouwen aan een stevigere basis? Dan hebben wij misschien wel de ideale oplossing voor jou.

Online cursus ”Relaxed moederschap” 
Deze cursus is voor moeders die zekerder in de opvoeding willen staan. Door middel van deze cursus krijg je meer inzicht in jezelf als moeder, je ontwikkelt een stevige basishouding en leert weer vertrouwen op jouw moederinstinct. 

Vanuit die basis leer je hoe je zelf problemen kunt oplossen, en zo meer tijd kan inbouwen voor jezelf en het mooie gezin dat jij hebt. De cursus doe je volledig online, in jouw eigen tempo, tijd en huis. Extra begeleiding bij de cursus kan bij besteld worden. Neem hiervoor even contact met ons op. 

De cursus is in onze webshop te bestellen! 

Tagged , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *