Zet je bedrijf in de spotlight!

Ben jij een ouder en heb je een kapperszaak, een kindercoach praktijk, ben je goochelaar of doe jij iets anders waarbij je jouw bedrijf meer in de spotlight wilt zetten?
Je kan bij ons een eigen leuk stukje tekst aanleveren, je logo en wellicht een leuke foto van je bedrijfsruimte. Dit zetten wij online op de website, delen wij op Facebook en tegen meerprijs laten wij dit wekelijks terug komen.

Nu in de Spotlight; Saskia Oudhoorn schreef het boek ‘Ben ik nou gek?’. Over de periode voor ze zwanger werd, tijdens haar paniek aanvallen en ook ervaringen van andere moeders hierin meenam.

Ben ik nou gek?’ – 12 dagen na de bevalling zat ik tussen gekken en idioten in een gesticht.

Vaak heb ik me afgevraagd: Wat doe ik hier tussen indianen, gestoorden en nog vreemdere doktoren? Maar ik wist: als ik naar huis ga, dan willen ze dat ik een vreemde baby meeneem. En dat knaagde wel. Niemand wil een schattig baby’tje iets aandoen en logischerwijs wilde ik ook niet dat het kindje in een ziekenhuis verbleef, maar mee naar huis nemen? Dat was nu ook weer teveel gevraagd.

Wil jij ook in de spotlight staan? Mail ons dan voor mogelijkheden en kosten;  info@relaxedopvoeden.nl.

Adverteren

Er zijn ook mogelijkheden om een banner op onze website te huren.
Met deze banner komen mensen als ze er op klikken op jouw pagina uit.
De mogelijkheden hierin verschillen in duur en formaat.

Leuk om te weten;
Met jouw bedrijf steun je Onze Kopjes Relaxed & dagbesteding De Oude Hove in Zuidwolde Drenthe.
*Kopje Relaxed wordt georganiseerd voor moeders om laagdrempelig problemen te bespreken en sociale contacten te vergroten.
Meer informatie hierover vind  je hier;

Wil je in de spotlight of op een andere manier met ons werken aan je bedrijf? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact met ons op via info@relaxedopvoeden.nl, ook voor het maken van een skype afspraak.