Wij zijn op zoek naar opvoedkundigen die hun bedrijf op een leuke manier willen promoten. Ben jij kindercoach, geef je opvoedadvies aan ouders, ben je misschien juist de coach speciaal voor moeder, ondersteun je vaders, geef je huiswerkbegeleiding, of misschien doe je wat met bewegen en leren voor kinderen of iets heel anders. 

Zet je bedrijf in de spotlight en help zo anderen ook weer verder. 
Je kan bij ons een eigen leuk stukje tekst aanleveren, je logo en wellicht een leuke foto van je bedrijfsruimte. Dit zetten wij online op de website en delen wij eenmalig op Facebook en in onze nieuwsbrief. Het in de spotlight zetten van jouw bedrijf gaat door middel van een interview. Je betaalt hiervoor 15 euro exclusief btw. Neem hiervoor even contact met ons op via email.

Wil jij jouw bedrijf op een andere manier een boost geven? Je kan er dan voor kiezen om jouw logo standaard op onze website te laten plaatsen. Jouw logo komt 2 maanden lang zichtbaar op de website aan de rechterzijde te staan. Daarnaast plaatsen wij jouw bedrijfsgegevens wekelijks op onze Facebookpagina en wordt er aandacht aan geschonken in de nieuwsbrief en delen we het in onze groep. Wij vragen hiervoor een vergoeding van 55 euro exclusief btw. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij ons bloggen kan ook en dat is gratis. Als je bij elke blog je bedrijfsgegevens wilt plaatsen, zijn daar eenmalig kosten van 7,50 euro, exclusief btw aan verbonden.
Hier zie je onze andere bloggers.