Het leven is te leuk om niet rond te vliegen alleen wat dit vliegen betreft met kinderen voelt het soms echt als heen en weer vliegen.
Dan kan het best is zo wezen dat jij jezelf voorbij wandelt en een stuk me-time ver te zoeken is, geen oplaad momentje.

Onze missie is moeders (ouders) vol zelfvertrouwen, gezond, relaxed en positief in de opvoeding te laten staan.

Wij gaan voor:
Alle moeders vol zelfvertrouwen in de opvoeding de kracht en energie om van je kinderen te genieten. Waarbij er ook tijd is om zelf op te laden en je gezond uitgerust de dag in kan stappen.
Dat alle kinderen gelukkig zijn en dat alle kinderen hun ouders gelukkig zien. Een gelukkige ouder, een gelukkig kind. Een relaxte ouder, een relaxed kind. Kiezen voor JOUW geluk, is kiezen voor het geluk van je gezin. Datgene wat je het meest dierbaar is.

Wij gunnen het JOU om je gelukkig te voelen, dat jij positief en krachtig in het leven kunt staan en dat je voelt wat voor jou belangrijk is. En je van daaruit keuzes kan maken.

woman-591576_1280

Genieten van het leven en daardoor ook van de opvoeding dat is lang niet altijd zo vanzelfsprekend wij kennen jouw onzekerheden ook. Twijfels of het niet beter zus of zo kan, omdat iedereen overal een mening over heeft. Ook wij zijn wel is onzeker, gelukkig zijn wij allemaal ook maar mensen.

Dat gevoel van krachtige en Relaxed opvoeden die manier van in het leven staan, gunnen wij iedereen. Wat is jouw DROOM? Weet jij dat? En zo ja, leef jij daar ook naar? Ga jij je droom achterna of laat je het bij dromen? Is het een grote of een kleine droom? Hoe zou jij willen leven? Is het misschien wel jouw droom om onbezorgd en positief in het leven te staan? Moeiteloos de uitdagingen aan te kunnen gaan die zich op jouw pad aandienen, zo ook die van de opvoeding van jouw kinderen?

We helpen  JOU om te werken aan die droom en hopen nog meer ouders te kunnen helpen. Dragen graag een steentje bij . Wil jij weer of nog meer genieten van de opvoeding?
heb je vragen wil je iets delen, Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *