Powermama’s gezocht! Dat zijn jullie natuurlijk allemaal!

Powermama’s gezocht! Mama met een bedrijf: (betaald)
Wij zijn voor Relaxed opvoeden op zoek naar moeders die een eigen onderneming hebben en deze graag in de spotlight willen zetten.
Heb jij een kapperszaak, een kindercoachpraktijk, ben je goochelaar of doe jij iets anders waarbij je jouw bedrijf meer in de spotlight wil zetten?

Je kan bij ons een eigen leuk stukje tekst aanleveren, je logo en wellicht een leuke foto van je bedrijfsruimte. Dit zetten wij online op de website en delen wij eenmalig op Facebook. Het in de spotlight zetten van jouw bedrijf gaat door middel van een interview. Je betaalt hier voor 15 euro exclusief btw. 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie? Bekijk dan eens de bedrijven die wij al eens eerder in de spotlight hebben gezet, en neem even contact op via email.

Powermama’s gezocht!  Mama met een verhaal: ( gratis) 
Wij zoeken moeders die het leuk vinden om door middel van een of meerdere blogs hun verhaal willen delen. Heb je bijvoorbeeld iets speciaals meegemaakt in je gezin? Ben je single moeder, reis je met je kleine de wereld rond of iets anders dat je graag wil delen? Zou je ergens graag tips over willen delen? En op deze manier anderen inspireren? Bij genoeg inspiraties en een heel bijzonder verhaal kun je vaste blogger worden bij Relaxed opvoeden. Er is dan de mogelijkheid om bij ons regelmatig te bloggen. Dit kan eens in de week, maar ook eens in de maand. Zonder druk, op jouw tempo.  Laten we samen de wereld een stukje mooier maken door onze bijzondere verhalen met elkaar te delen.

Als extra optie voor het bloggen kun je bij ons je bedrijfsgegevens bij je blogs laten plaatsen. Wij vragen hiervoor een eenmalige vergoeding van 7,50 euro, exclusief btw. Na betaling plaatsen wij standaard jouw bedrijfs- en/of sociale mediagegevens onderaan je blogs.

Neem hiervoor even contact op via email.

Powermama’s gezocht! Vaste advertentie: (betaald)

Wil jij jouw bedrijf een boost geven? Je kan er dan voor kiezen om jouw logo standaard op onze website te laten plaatsen. Jouw logo komt 2 maanden lang zichtbaar op de website aan de rechterzijde te staan, daarnaast plaatsen wij jouw bedrijfsgegevens wekelijks op onze Facebookpagina.

Wij vragen hiervoor een vergoeding van 55 euro exclusief btw. 

Ben jij  één van de mama’s hierboven? En lijkt het je leuk? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden.

Team Relaxed opvoeden.

Powermama's gezocht!