Over ons

Wij zijn Relaxed opvoeden. Een klein Team van moeders, pedagogen en andere bijzondere mensen.
Samen staan we sterk om moeders (ouders) als zichzelf relaxed in de opvoeding te laten staan.
Daar heeft ieder zo een eigen kracht en bijdrage in. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Claudette aan het woord:

Ik ben 32 jaar oud en zelfstandig onderneemster. Ik hou heel erg van de natuur en ben graag buiten. Zelf ben ik heel gevoelig en voel snel dingen aan, dat zet ik in om kinderen en hun ouders te helpen. Mijn achtergrond is onder andere pedagogisch van aard.
Sinds eind 2015 ben ik trotse eigenaar van relaxed opvoeden, ik run met veel liefde en passie dit bijzondere blog over opvoeden en alle andere diensten. Dit alles doe ik niet alleen en ben dan ook heel erg bij met mijn team van bijzonder mensen en ook super trots op iedereen. Verder ben ik sinds acht jaar coach en help verschillende mensen op weg in hun leven, ook run ik met veel liefde en passie het familie bedrijf de tin gieterij. Zelf kom ik van het speciaal onderwijs vanwege mijn dyslectie en dyscalculie. Zes jaar geleden werd zorgonderneming Zigbw geboren. Waar we mensen met een beperking ( mogelijkheden) helpen in een zo zelfstandig mogelijk leven.

12108289_10207287955027069_7492775265390598315_n

Marielle aan het woord;

Ik ben van 31 jaar oud en woon samen met mijn man. Wij hebben drie kinderen in de leeftijd van 8, 6 & 3 jaar. Zelf ben ik erg gevoelig en ook mijn zoon is dat al vanaf zijn geboorte. Mijn dochters zijn pittig, actief en echte (b)engeltjes. Inmiddels werk ik al een aantal jaar bij Relaxed opvoeden als contactmedewerker, ook werk ik bij Zorg onderneming Zigbw.
Ik lees graag, ben erg graag buiten met de kinderen en vind relaxed opvoeden erg belangrijk in zijn hele context.
Mijn idee is om hun hen eigen wereld te laten onderzoeken, met vallen en opstaan. Mijn leven voordat ik moeder werd bestond vooral uit mijn studie en mijn gastkinderen. Ik volgde de opleiding SPW en een deel psychologie. Ook heb ik een half jaar in Bolivia gewoond om daar stage en werkervaring op te doen voor studie. In mijn laatste jaar van SPW ben ik gastouder geweest en daarna volgde ik de studie psychologie.

Manon aan het woord;

Ik ben 26 jaar oud, afgestudeerd sociaal agogisch werker jeugdzorg en derdejaars student Maatschappelijk werk en dienstverlening. Ik woon samen met mijn twee katten Lux & Storm. Ik heb een lieve vriend die 4 kinderen heeft in de leeftijd van 15,13 en 7.  ik hou van schrijven, lezen en ben een echt familiemens. Ik werk bij de zorgonderneming Zigbw als contactmedewerker en zal hier en daar achter de schermen wat doen voor relaxed opvoeden.

 

Mischa aan het woord; 

Als vakjournalist heb ik vooral geschreven over techniek en technologie, maar van huis uit ben ik bioloog en die passie voor de natuur en het leven heb ik nooit verloren. Als wetenschapper én als journalist ben ik nieuwsgierig van aard; ik wil graag weten hoe de dingen in elkaar steken, om dat vervolgens op een begrijpelijke en pakkende manier uit te kunnen leggen.

Of mijn achtergrond ook mijn oog voor detail verklaart, weet ik niet. Maar dat oog voor detail is een eigenschap die me ook als eindredacteur goed helpt. Feiten checken, de leesbaarheid van teksten optimaliseren, spellingfouten najagen; allemaal zaken die ik goed beheers.

Lezen is een andere passie van mij, waarbij ik veelal Engelse boeken verslind. Wellicht dat ik daarom weinig moeite heb met het vertalen van teksten vanuit of naar het Engels. En mijn over de grens wonende familieleden hebben me weer geholpen in de Duitse taal, welke ik ook goed genoeg beheers om teksten uit te kunnen vertalen naar het Nederlands of Engels.

3 thoughts on “Over ons

  1. Lieve Mirte&Co,

   Bedankt voor jullie lieve berichtje.
   Jullie zijn zow welkom om jullie verhaal te delen.
   Werkelijk inspirerend!

   Warme groet,
   Team Relaxed Opvoeden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *