Wij zijn Relaxed opvoeden. Een klein Team van moeders, pedagogen en andere bijzondere mensen.
Samen staan we sterk om moeders (ouders) als zichzelf relaxed in de opvoeding te laten staan.
Daar heeft ieder zo een eigen kracht en bijdrage in. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Claudette aan het woord:

Ik ben 32 jaar oud en zelfstandig onderneemster. Ik hou heel erg van de natuur en ben graag buiten. Zelf ben ik heel gevoelig en voel snel dingen aan, dat zet ik in om kinderen en hun ouders te helpen. Mijn achtergrond is onder andere pedagogisch van aard.
Sinds eind 2015 ben ik trotse eigenaar van relaxed opvoeden, ik run met veel liefde en passie dit bijzondere blog over opvoeden en alle andere diensten. Dit alles doe ik niet alleen en ben dan ook heel erg bij met mijn team van bijzonder mensen en ook super trots op iedereen. Verder ben ik sinds acht jaar coach en help verschillende mensen op weg in hun leven, ook run ik met veel liefde en passie het familie bedrijf de tin gieterij. Zelf kom ik van het speciaal onderwijs vanwege mijn dyslectie en dyscalculie. Zes jaar geleden werd zorgonderneming Zigbw geboren. Waar we mensen met een beperking ( mogelijkheden) helpen in een zo zelfstandig mogelijk leven.

12108289_10207287955027069_7492775265390598315_n

Marielle aan het woord;

Ik ben van 31 jaar oud en woon samen met mijn man. Wij hebben drie kinderen in de leeftijd van 8, 6 & 3 jaar. Zelf ben ik erg gevoelig en ook mijn zoon is dat al vanaf zijn geboorte. Mijn dochters zijn pittig, actief en echte (b)engeltjes. Inmiddels werk ik al een aantal jaar bij Relaxed opvoeden als contactmedewerker, ook werk ik bij Zorg onderneming Zigbw.
Ik lees graag, ben erg graag buiten met de kinderen en vind relaxed opvoeden erg belangrijk in zijn hele context.
Mijn idee is om hun hen eigen wereld te laten onderzoeken, met vallen en opstaan. Mijn leven voordat ik moeder werd bestond vooral uit mijn studie en mijn gastkinderen. Ik volgde de opleiding SPW en een deel psychologie. Ook heb ik een half jaar in Bolivia gewoond om daar stage en werkervaring op te doen voor studie. In mijn laatste jaar van SPW ben ik gastouder geweest en daarna volgde ik de studie psychologie.

Manon aan het woord;

Ik ben 26 jaar oud, afgestudeerd sociaal agogisch werker jeugdzorg en derdejaars student Maatschappelijk werk en dienstverlening. Ik woon samen met mijn twee katten Lux & Storm. Ik heb een lieve vriend die 4 kinderen heeft in de leeftijd van 15,13 en 7.  ik hou van schrijven, lezen en ben een echt familiemens. Ik werk bij de zorgonderneming Zigbw als contactmedewerker en zal hier en daar achter de schermen wat doen voor relaxed opvoeden.

 

Mischa aan het woord; 

In schrijven ligt mijn passie. Al jaren schrijf ik met plezier voor (vak)bladen en websites over allerlei onderwerpen: natuur, techniek, computer-en bordspellen. Maar ook interviews, achtergrondartikelen en boekrecensies behoren tot mijn repertoire. Als schrijver en redacteur heb ik inmiddels wel een goed taalgevoel ontwikkeld: over een onderwerp schrijven is een ding, maar over een onderwerp schrijven zodat het bij je doelgroep aanslaat, is een andere kwestie. Voor Relaxed opvoeden voer ik ook eindredactie over teksten: ik haal de spellings- en grammaticafouten eruit en herschrijf een tekst hier en daar zodat deze wat beter loopt.

Ook schrijf ik af en toe boekrecensies, of test ik een spel. Deze dingen vallen mooi samen met mijn andere grote passies: lezen en bord- en gezelschapsspellen spelen. 

Kortom: bij Relaxed opvoeden komen heel wat van mijn passies en vaardigheden op een hele mooie manier samen. Daarom help ik anderen ook graag om de boodschap die ze op deze website over willen brengen mooi vorm te geven.

4 Replies to “Over ons”

  1. Lieve Mirte&Co,

   Bedankt voor jullie lieve berichtje.
   Jullie zijn zow welkom om jullie verhaal te delen.
   Werkelijk inspirerend!

   Warme groet,
   Team Relaxed Opvoeden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *