Achter de schermen - Relaxed opvoeden, Overig

Mischa stelt zich voor!

Mischa stelt zich voor!

In schrijven ligt mijn passie. Al jaren schrijf ik met plezier voor (vak)bladen en websites over allerlei onderwerpen: natuur, techniek, computer-en bordspellen. Maar ook interviews, achtergrondartikelen en boekrecensies behoren tot mijn repertoire. Als schrijver en redacteur heb ik inmiddels wel een goed taalgevoel ontwikkeld: over een onderwerp schrijven is een ding, maar over een onderwerp schrijven zodat het bij je doelgroep aanslaat, is een andere kwestie. Voor Relaxed opvoeden voer ik ook eindredactie over teksten: ik haal de spellings- en grammaticafouten eruit en herschrijf een tekst hier en daar zodat deze wat beter loopt.

Ook schrijf ik af en toe boekrecensies, of test ik een spel. Deze dingen vallen mooi samen met mijn andere grote passies: lezen en bord- en gezelschapsspellen spelen. 

Kortom: bij Relaxed opvoeden komen heel wat van mijn passies en vaardigheden op een hele mooie manier samen. Daarom help ik anderen ook graag om de boodschap die ze op deze website over willen brengen mooi vorm te geven.

Naast mijn werk voor Relaxed opvoeden ben ik ook in te huren als freelance journalist en tekstschrijver. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust even een kijkje op zijn website

Tagged , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *