Achter de schermen - Relaxed opvoeden, Overig

Mischa stelt zich voor!

Mischa stelt zich voor!

Als vakjournalist heb ik vooral geschreven over techniek en technologie, maar van huis uit ben ik bioloog en die passie voor de natuur en het leven heb ik nooit verloren. Als wetenschapper én als journalist ben ik nieuwsgierig van aard; ik wil graag weten hoe de dingen in elkaar steken, om dat vervolgens op een begrijpelijke en pakkende manier uit te kunnen leggen.

Of mijn achtergrond ook mijn oog voor detail verklaart, weet ik niet. Maar dat oog voor detail is een eigenschap die me ook als eindredacteur goed helpt. Feiten checken, de leesbaarheid van teksten optimaliseren, spellingfouten najagen; allemaal zaken die ik goed beheers.

Lezen is een andere passie van mij, waarbij ik veelal Engelse boeken verslind. Wellicht dat ik daarom weinig moeite heb met het vertalen van teksten vanuit of naar het Engels. En mijn over de grens wonende familieleden hebben me weer geholpen in de Duitse taal, welke ik ook goed genoeg beheers om teksten uit te kunnen vertalen naar het Nederlands of Engels.

Mischa is naast zijn werk voor relaxed opvoeden ook in te huren als freelance journalist. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust even een kijkje op zijn website

Tagged , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *