Diploma!!

Hallo allemaal, hier weer een blog van mij. Zoals jullie gelezen hebben in mijn vorige blog, ben ik bezig geweest met de opleiding Kindertekeningen analyseren. Wou wat heb ik veel geleerd in mijn opleiding. Je kunt echt zo veel halen uit kindertekeningen. Zo bijzonder om te zien. Kinderen denken dat ouders / buitenstaanders niet weten wat ze tekenen. De kinderen tekenen echt hun gevoelens en hun diepliggende gedachten. Door veel te oefenen met kindertekeningen klopt het ook gewoon echt. Ik liet het aan de ouders van het kind lezen, wat ik heb geanalyseerd en ze hebben het bevestigd dat het ook klopt. Erg mooi om te weten dat je de tekenen goed hebt bestudeerd. Paar weken geleden heb ik mijn examen gehad, ik zat er wel een beetje tegen op, best spannend om tekeningen te analyseren van kinderen. De leraar weet alles van het kind, dus dan is het wel spannend of je het helemaal goed hebt gedaan. Ik ben er behoorlijk lang mee bezig geweest, maar ik had er een goed gevoel over. Dan…… in spannend wachten op de uitslag. Er kwam mail binnen…. En jaaaaaa! Ik heb het examen met een 8 gehaald! Wat ben ik blij met het cijfer, en erg blij dat ik het zo goed gedaan heb.

Groetjes Kindercoach Renée

3 Replies to “Diploma kindertekening analyseren binnen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *