Overig

De baby is er, hoera! Mooie kraamcadeaus

De baby is er, hoera! Mooie kraamcadeaus

Niets mooiers dan zo’n heerlijke hummel in de wereld verwelkomen. En bij zo’n unieke nieuwe ziel hoort een uniek kraamcadeau. Deze tinnen figuurtjes zijn zo’n uniek cadeau. Met de hand gegoten en afgewerkt, wat betekent dat geen enkel figuurtje precies hetzelfde is. Dat is bijvoorbeeld goed te merken aan onze geboortebelletjes: elk belletje klinkt net wat anders. En ze zijn ook nog te graveren, bijvoorbeeld met de naam van de baby.

Naast deze geboortebelletjes vind je in de webshop van Tin-Art vele andere mooie en unieke kraamcadeaus om het leven van het hummeltje te vieren. Kijk er eens rond. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met de mensen van Tin-Art, want ze denken graag met je mee om dat ene unieke kraamcadeau te maken.

Of maak er een mooi familiegeschenk van. Want bij Tin-Art kunnen ze ook oud familietin omsmelten tot een nieuw tinnen object, bijvoorbeeld een harten tandendoosje. Op die manier kun je ook van het tin van je overleden overgrootouders een uniek kraamcadeau maken; hoe bijzonder is dat?
http://shop.tinart.nl/kraam-cadeaus/8-geboortebel.html

Tagged , , ,

About Claudette Dumas

Zins eind 2015 ben ik eigenaar van relaxed opvoeden, met een leuk team en veel plezier draaien we de blog relaxed opvoeden. Iedereen geeft in geheel eigen expertise tips over opvoeden en advies en begeleiding. Zelf is mijn achtergrond pedagogiek, ik hou mijn voornamelijk bezig met het reilen en zeilen rondom Relaxed opvoeden. Hier naast begeleid ik ouders. Verder ben ik geregeld aanwezig bij kopje relaxed waar moeder samen komen voor een leuke ochtend of avond. Vind het heel belangrijk dat vakkennis bij gehouden word zins 2017 volg ik de studie klinische psychologie.
View all posts by Claudette Dumas →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *