De baby is er, hoera! Mooie kraamcadeaus

Niets mooiers dan zo’n heerlijke hummel in de wereld verwelkomen. En bij zo’n unieke nieuwe ziel hoort een uniek kraamcadeau. Deze tinnen figuurtjes zijn zo’n uniek cadeau. Met de hand gegoten en afgewerkt, wat betekent dat geen enkel figuurtje precies hetzelfde is. Dat is bijvoorbeeld goed te merken aan onze geboortebelletjes: elk belletje klinkt net wat anders. En ze zijn ook nog te graveren, bijvoorbeeld met de naam van de baby.

Naast deze geboortebelletjes vind je in de webshop van Tin-Art vele andere mooie en unieke kraamcadeaus om het leven van het hummeltje te vieren. Kijk er eens rond. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met de mensen van Tin-Art, want ze denken graag met je mee om dat ene unieke kraamcadeau te maken.

Of maak er een mooi familiegeschenk van. Want bij Tin-Art kunnen ze ook oud familietin omsmelten tot een nieuw tinnen object, bijvoorbeeld een harten tandendoosje. Op die manier kun je ook van het tin van je overleden overgrootouders een uniek kraamcadeau maken; hoe bijzonder is dat?
http://shop.tinart.nl/kraam-cadeaus/8-geboortebel.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.