Overig

Werken als kindermedium + leuke actie!

Werken als kindermedium + leuke actie! 

Ik ben Shirley Jansen, moeder van een zoon, verzorger van een hoop dieren en ik werk als kindermedium. Daarnaast schrijf ik graag kinderverhalen en ben ik vrijwilliger in de schoolbibliotheek.

Als kindermedium doe ik online readings waarbij ik inzicht geef in de belevingswereld van het kind. Ik stem me af op de energie van het kind en  beschrijf hoe het kind de wereld beleeft, wat zijn talenten zijn, wat de knelpunten zijn en waar hij behoefte aan heeft.

Als kind was ik zelf al heel gevoelig, ik pikte sferen en emoties van anderen op, maar ik had het toen niet door. Op latere leeftijd deed ik een cursus mediumschap om te leren met deze gevoelens om te gaan. Zo leerde ik me afsluiten, maar ook leerde ik me juist te focussen op wat ik waarnam. Het ging allemaal heel natuurlijk en ik besloot meer cursussen te gaan volgen.

Omdat mijn hart bij het werken met kinderen lag besloot ik om juist voor kinderen readings te gaan doen. Ik werk online, op deze manier kan ik meer mensen helpen en mijn eigen tijd indelen. Zo doe ik de readings wanneer ik zelf de rust ervoor heb. Informatie komt namelijk juist binnen wanneer je je ontspant en het toelaat , ik kan het niet forceren.

Voor een reading heb ik een foto en de naam van het kind nodig. Ik verplaats me in het kind en schrijf dan op hoe het kind de wereld om zich heen beleeft, welke emoties zijn er, waar heeft het kind het moeilijk mee en wat heeft het kind nodig? Het kind geeft zelf dingen aan en ik krijg ook informatie over wat het kind verder kan helpen.
Ook vertelt het kind iets door middel van automatisch schrift.

Hoewel het voor mij nu een heel natuurlijk iets is geworden, vind ik het zelf nog steeds wonderlijk hoe dit werkt. Meer informatie en een voorbeeld van een reading vind je op mijn website www.praktijkdewortelkindjes.com en op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/PraktijkDeWortelkindjes

Relaxed Opvoeden mag een reading verloten (twv €35) voor een kind tot 10 jaar. Er hoeft geen hulpvraag te zijn, soms is het ook gewoon leuk om te lezen hoe jouw kindje de wereld beleeft.

Warme groet: Shirley Jansen
Praktijk De Wortelkindjes

Tagged , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

8 thoughts on “Werken als kindermedium + leuke actie!

 1. Wat super leuk dat jullie hebben gereageerd! Er ook aan gedacht om onze pagina’s te liken? 😉

  De winnares van deze ronde is Karin! Jij hebt een reading gewoon voor jouw dochtertje.
  Gefeliciteerd!

  Jij mag in een PB even contacten met Shirley.

  Voor alle anderen, helaas! Een andere keer meer geluk.
  Wil je alsnog een reading? Contact dan even met Shirley.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *