Voor iedereen de beste wensen! 
 
Ja hoor dat mag gewoon het hele jaar door vind ik. Je mag elkaar toch altijd het beste toewensen? Graag zelfs, dat zorgt weer voor een fijne sfeer, betrokkenheid, noem maar op. Wat je nog meer hoort rond deze tijd, is dat iedereen goede voornemens heeft. Die mogen ook gewoon het hele jaar door hoor. Of het nu te maken heeft met meer sporten, gezonder eten, meer afspreken met vrienden of gaan ontspannen, het mag gewoon het hele jaar door. Heerlijk!
 
Ik heb goede voornemens gedurende periodes. Als er iets speelt, heb ik weer iets om naar te streven. Dit kan te maken hebben met vermoeidheid: de komende tijd vroeger naar bed en voor het slapengaan even mediteren. Of dit kan zijn dat we weer wat extra gaan letten op wat we eten omdat mijn buik wat naar aanvoelt de laatste tijd. Dit kan ook zijn dat ik in het huishouden wat meer laat liggen omdat ik extra tijd voor mezelf of mijn dochter wil kunnen hebben.
 
                                 Bron: Pinterest, Laracasey.com
 
En mijn goede voornemens voor de start van 2020? Ik heb ze ook. Uiteraard. Niet vanwege het nieuwe jaar dus maar gewoon omdat het tijd is. Ik ga de boel meer de boel laten. Ik ga meer ontspannen en genieten. Ik ga meer om mezelf denken. Ik ga mijn grenzen nog meer aangeven. Ik ga meer quality-time met mijn dochter hebben. Ik ga meer loslaten. Ik ga meer mediteren. Ik ga mijn geluk meer zoeken in de dagelijkse dingen. Ik ga werken aan mijn mindset.
 
Dit wordt vast een heerlijk jaar! Een hoop doelen? Tja, het is maar hoe je mindset is, heb ik geleerd. Eigenlijk, als je goed leest, ga ik juist wat minder doen en meer laten en gewoon genieten van mijn leven. Het is zo kort hé? Ik heb er zin in en ben al volop met mijn streven bezig. 
En wat zijn jouw goede voornemens??
 
Groetjes,
 
Petra van Elven 
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Petra van Elven
 
Vind je eigen weg
Creatief Kindercoach
Rots & Water trainer
Reiki 2 behandelaar
Innerlijke Reis coach
 
06-23231192

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.