Recensie; Senseez massageknuffel

Deze maand testen wij de massage knuffel van Senseez. Via onze facebook pagina Relaxed Opvoeden zijn wij opzoek gegaan naar een goede kandidaat om dit product te testen.

Wat is een Senseez massageknuffel?

Deze kleurrijke en vrolijk ogende vibrerende massage knuffels van Senseez geven een zacht trillend gevoel wanneer je ze tegen je lichaam aandrukt. Deze massage knuffels van Senseez helpen het lichaam te kalmeren, ontspannen en tot rust te komen. De ideale knuffel om mee in slaap te vallen of te ontspannen op de bank. De monotone trillingen van de knuffels helpen prikkelgevoelige kinderen om tot rust te komen. En welk kind wil nou niet zo een vrolijke en zachte massageknuffel?

De Senseez knuffels zijn geweldig voor ‘speciale’ kinderen. Denk hierbij aan kinderen met autisme , ADHD , of een prikkelverwerkingsprobleem. De vibrerende knuffels kunnen deze kinderen meer sensorische tastprikkels bieden om zich te activeren en dus de alertheid te verhogen. Hetgeen de concentratie ten goede komt. Maar zij die overgevoelig zijn voor prikkels kunnen door het vibrerende effect beter tot rust komen.

Recensie; Senseez massageknuffel

Ervaring met de Senseez massageknuffel
Onze jongste zoon van 5 jaar is enorm druk. Ik heb bewust gevraagd naar iets waar mijn zoon rustig van kon worden. Ze kwamen met deze massageknuffel van Senseez. Nadat ik het had uitgepakt en de batterijen erin had gestopt deed deze knuffel het meteen. Ik heb de knuffel aan mijn zoon gegeven en hij was gelijk verkocht. Overal moest de knuffel mee naar toe, naar school, naar zijn vader, noem het maar op.

Na een dag of 3 merkte ik dat onze zoon veranderde en zich meer kon  uiten wanneer hij bijvoorbeeld moe was. Dit deed hij voorheen nooit. Toen ik mijn zoon ’s avonds op bed ging leggen sliep hij al binnen 2á3 minuten, terwijl dit voorheen een uur of soms nog langer duurde. Vaak kwam hij nog heel vaak naar beneden als ik hem in bed had gelegd. Mijn zoontje legt de knuffel ook op zijn benen. Ik vroeg hem waarom hij dit deed. Nou mama dan doen mijn beetjes niet zo’n pijn. Het helpt hem dus ook tegen de groeipijn waarschijnlijk. Nu we een week of 2 verder zijn is mijn zoontje echt vele malen rustiger en heb ik niet meer zo vaak een strijd met hem. Hij kan lekker op de bank zitten relaxen en met zijn grote broer spelen.

Kortom, ik ben super tevreden en zeer dankbaar dat ik dit product heb mogen testen. Heel erg bedankt. Ik raad deze massage knuffel van Senseez zeker aan.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook zo enthousiast geworden? Deze Senseez massageknuffels zijn er in drie varianten. Wilt u extra informatie of wilt u deze knuffel bestellen? Kijk dan even op de onderstaande link.

Recensie; Senseez massageknuffel

https://educadora-webshop.nl/product/senseez-soothables/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *