Recensie; Kleurboek from Holland with love.

Van Masja van den Berg kregen wij weer een fantastisch kleurboek opgestuurd. De vorige keer testte wij het kleurdagboek colour your life. De recensie van dit kleurboek kun je hier lezen; Dit keer kregen wij het kleurboek; From Holland with love.

Wat voor kleurboek is het?

From Holland with love is een prachtig boek met uiteenlopende kleurplaten geïnspireerd op Holland. Dit romantische én stoere kleurboek voor volwassenen is een lust voor het oog. Kleurfanatici en liefhebbers van het detail zullen er veel plezier aan beleven. Voor buitenlandse toeristen die verliefd zijn geworden op Nederland is het kleurboek een fantastisch souvenir. Alles komt voorbij, van molens tot leeuwen en van melkmeisjes tot bebloemde fietsen.

De buitenkant

De buitenkant van het kleurboek ziet er prachtig uit. De kleuren die typisch zijn voor Nederland zijn er mooi in verwerkt. Oranje aan de buitenrand en het bekende delfts blauwe aan de binnenrand.

Recensie; Kleurboek from Holland with love.

De binnenkant

De binnenkant van het kleurboek is net zo mooi als de buitenkant. De tekeningen geven alles weer wat typisch is voor Nederland. Ze zijn veelzijdig en met oog voor detail gemaakt. Er zitten veel mooie platen in.

Een groot pluspunt is de scheurrand, op deze manier kan je makkelijk de kleurplaat eruit scheuren. De tekeningen kan je hierdoor makkelijk geven als cadeau, je kan de tekeningen inlijsten of met meerdere personen tegelijk kleuren uit één boek.

Recensie; Kleurboek from Holland with love.

Een vereiste is wel goede potloden met een goede punt voor het fijne werk. Toen ik begon aan dit kleurboek waren mijn kinderen super nieuwsgierig. Ze zagen veel herkennning in de kleurplaten zoals de tulpen, fiets en klompen. Dat vonden ze vooral heel leuk. Het fijne werk in de kleurplaten is wat minder weggelegd voor mijn jonge kinderen, maar dat is logisch gezien het meer een kleurboek is voor volwassenen. Wij als gezin worden allemaal ontzettend ontspannen wanneer wij gaan kleuren. Met die boek kan ik samen met mijn kinderen aan de grote tafel zitten en een gezellig middagje samen kleuren.

Recensie; Kleurboek from Holland with love.Recensie; Kleurboek from Holland with love.

 

Het boek bestellen?

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo enthousiast geworden als wij dat zijn? Masja haar kleurboeken zijn te bestellen via; http://www.masjavandenberg.nl of via https://www.masjaswebshop.nl/a-48410623/kleurboeken-voor-volwassenen/from-holland-with-love/#description

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *