Product -recensies

Recensie; Vtech Kidi Super Star Move

Recensie; Vtech Kidi Super Star Move

Wij kregen de Kidi Super Star Move van Vtech opgestuurd om te testen. De Kidi Super Star Move is een 8 in 1 magische microfoon.

De microfoon komt ingepakt in een grote knalroze doos. De microfoon zelf is roze met paars. Aan de voorkant van de microfoon staat de naam van het product ‘’het logo’’, aan de andere kant van de microfoon zitten de knopjes waarmee hij bediend kan worden.

Recensie; Vtech Kidi Super Star Move

Volgens de handleiding heeft de microfoon een ingebouwde speaker, 4 ingebouwde liedjes en 4 effecten om je stem te vervormen. De microfoon heeft ook ingebouwde spelletjes die gebruikt kunnen worden om het ritmegevoel te verbeteren of je uitspraak te verbeteren.

Mijn dochters van 7 en 5 waren razend nieuwsgierig toen ik thuis aankwam met de doos. Ze zijn altijd enthousiast als ik iets meeneem van het werk om te testen. Samen hebben ze de doos uitgepakt en direct gekeken hoe het allemaal werkt.

Ze zijn dol op de versjes en meezingliedjes. Het zijn aanstekelijke liedjes met vele andere functie’s. Ze vinden het ook leuk om zelf hun stem op te nemen en vervolgens terug te luisteren, allerlei dingen spreken of zingen ze in en vol verbazing luisteren ze dan terug naar hun eigen stem.

Recensie; Vtech Kidi Super Star Move Recensie; Vtech Kidi Super Star Move

Als ouder/moeder ben ik iets minder blij met dit apparaat ;). Er komt veel lawaai en gediedel uit. Maar de meiden zijn er helemaal verliefd op. Iedere dag wordt er wel even mee gespeeld.

Conclusie is: het is een leuk apparaat voor jonge kinderen, de microfoon heeft vele functies en leuke meezingliedjes. Als je als ouder niet zo bent van de lawaaierige apparaten dan raden we dit product niet aan ;).

Meer informatie over de Vtech Kidi Super Star Move kun je vinden op de website van Vtech zelf.
Wil je hem bestellen?
Klik dan hieronder op de Vtech Kidi Super Star Move!

 

 

Tagged , , , , , , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *