Hallo lieve lezers!!

Nieuw hier als blogger, zal ik mij even netjes voorstellen.. 

Mijn naam is Ankje Joustra, 42 lentes jong, mama van 4 kinderen, een geregistreerd partnerschap met mijn 43-jarige spetter, werkzaam als Catering Assistant en daarnaast schrijver in hart en nieren.. 

Mama van vier.. Jaja en niet zomaar vier:

 + Mijn oudste is een dochter van 21 jaar, zij woont inmiddels samen met haar vriend en hond, heeft de Havo afgerond en is gestart met de Hogere Hotel Management opleiding en werkzaam in de horeca..

+ Mijn middelste dochter van 18 jaar, woont bij haar vader, heeft de Mavo afgerond, doet nu een vervolgopleiding en heeft een bijbaantje..

+ Mijn jongste dochter van 12 jaar, heeft net de basisschool afgerond en is gestart met de Havo/Atheneum opleiding..

+ Het nakomertje, een zoontje van 2 jaar, zit op de peuterspeelzaal en verder 2 dagen op de kinderopvang wanneer ik aan het werk ben..

Zoals je ziet, zit er wel wat verschil in de leeftijden onderling, maar dat maakt het juist zo leuk!! Je zit elke keer in een heleboel verschillende situaties.. Het starten of afronden van periodes, makkelijk of moeilijk, je verveelt je in ieder geval nooit!! 

Daarom ben ik ook weer 15 uur in de week aan het werk te gaan, om tot rust te komen tijdens mijn werk.. Even weg uit de dagelijkse hectiek en daarbij ook een moment waarbij ik even in een andere rol fungeer dan moeder zijnde.. 

Het schrijven is mij niet geheel onbekend.. Ik heb een eigen website en daarop schrijf ik al een aantal jaar mijn gedachten.. Daarnaast heb ik gastblogs geschreven op een aantal websites en diverse gedichten geschreven.. Daar heb ik wat leuke prijzen mee gewonnen, waaronder ook een gedicht dat is voorgelezen op de radio in Noord-Brabant.. Van vele markten thuis zou je denken.. En ja, dat is ook zeker zo.. Mijn hart ligt in veel dingen, waarbij ikzelf en mijn gezin voorop komen, daarna het schrijven en vervolgens mijn werk en andere dingen.. 

Een bewogen verleden, een opgetogen toekomst!!

Wees welkom om mijn (veelal waargebeurde) verhalen te lezen.. Hierin probeer ik mezelf uit te dagen om op een eigen manier te schrijven, waarbij het leuk is voor een ander om mee te gaan in de reis door mijn leven..

Groetjes Ankje

9 Replies to “Nieuwe blogger!; Ankje Joustra”

 1. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
  Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thank you! cheap flights y2yxvvfw

 2. I am now not certain the place you are getting your
  information, however good topic. I must spend some time finding out much more or
  understanding more. Thank you for excellent info I was in search of this info for
  my mission.

 3. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger,
  and I was wondering your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to swap
  techniques with others, why not shoot me an e-mail if interested.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *