Kinderen groeien in een razend tempo! 5 Tips

We love the Sale!!!
Kinderen groeien in een razend tempo! Schoenen, jassen, broeken, shirts, ondergoed … soms is het amper bij te houden. Wij delen 5 tips om het goedkoop op te lossen.

Kinderen groeien snel, bijhouden is heel lastige! En om nu te zeggen dat kinderkleren echt goedkoop zijn nee. Dat ben je vast met ons eens je betaalt nog al wat voor een heel zet kleren. Met een beetje geluk kunnen ze afhankelijk van de leeftijd dan wel weer even vooruit.

Dit is een onderwerp wat wel vaker voorbij komt daarom wilden wij er graag aandacht aanbesteden. We beginnen met het delen van vijf tips uit eigen ervaring, en zijn ook heel benieuwd hoe jullie het doen.

5 tips voor de bewust moeder ( ouder) J
1. SALE! We love the Sale. Handig om goedkoop in te kopen en wellicht handig om ook meteen een maatje groter mee te nemen!

2. Facebook; er zijn ontzettend veel groepen. Verkoop, ruil en weggeefhoeken. Stel hier je vraag of stel er een ruilitem voor. Er is altijd wel wat leuks te vinden.

3. Die broek die te kort wordt , afknippen en in de zomer gebruiken als korte broek. Of kleding ruilen op ruilbeurzen / met andere ouders. Leuk om te organiseren ook!

4. Kringloop, bij de meeste grote kringloop winkels heb je een kleding afdeling. Loop er regelmatig binnen of vraag aan de beheerders of ze je een berichtje willen doen wanneer het aangevuld is. Soms kun je er leuke items scoren voor weinig!

5. Wees creatief. Een niet zo leuk vestje/shirtje of een gat ergens in. Tegenwoordig is niks meer gek. Een leuk plaatje, andere kleur stof of knoopjes/glitters. Pimp je kleding!

( Tip’s zijn van Marielle)

Heb jij ook nog tips? Vertel het ons in een reacties hier onder zo kunnen we van elkaar leren en helpen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *