Over opvoeden, Tips

Mama-walk in voor moeder – Meppel

Mama-walk in voor moeder – Meppel

img_0377
Een nieuw idee kwam in ons op. Het doel waarvoor we natuurlijk hier werken is het delen en helpen van ouders in de opvoeding van hun kroost.
Er is niks fijner dan met andere ouders sparren over het ouderschap, erkenning vinden, ideeën uitwisselen en zelf een stukje ontwikkeling doormaken.
Helaas vind je dit niet zomaar. Hoewel er genoeg moeders bestaan is die drempel om het over je opvoed probleem te hebben vaak een taboe. Je wilt toch liever overkomen als een sterke moeder, met drie gemodelleerde kinderen die altijd perfect luisteren, toch? De realiteit is echter dat in welk huis met kinderen dan ook er overal wel een ‘probleem’ is. Wij denken niet vaak in problemen en willen hier dan ook graag de negatieve lading vanaf halen.

Natuurlijk is een kind niet perfect. Ze maken rotzooi, herrie, hebben een grote mond, luisteren niet en maken ruzie. Daarnaast zijn er gedragsstoornissen, slaapproblemen, eetproblemen, taalachterstanden, samen delen problemen enzovoorts.

Genoeg om het over te hebben!

Op onze Mama-walk in willen wij ouders de kans geven hun zorgen te delen. Het is vrijblijvend om binnen te stappen. Vind je dit eng? Dan mag je dit ook aangeven ook hierbij kunnen wij ondersteuning bieden. Het is een kans om samen met ons, eventueel andere moeders of 1 op 1 je verhaal kwijt te kunnen. Samen te kijken naar mogelijkheden en misschien wel een stuk lucht bieden juist omdat je jouw verhaal even hebt kunnen delen en er weer frisse kijk op hebt. Een ongedwongen sfeer creëren we. Waar je je veilig genoeg voelt je verhaal te doen of advies wilt vragen.

Wij zullen vanuit onze achtergrond , gevoel en intuïtief met jou in gesprek gaan.

Wil je een keer deelnemen aan een Mama-walk in?
Houd dan facebook in de gaten voor nieuwe data’s!

Groetjes Team
Relaxed opvoeden

Tagged , , , ,

About Claudette Dumas

Zins eind 2015 ben ik eigenaar van relaxed opvoeden, met een leuk team en veel plezier draaien we de blog relaxed opvoeden. Iedereen geeft in geheel eigen expertise tips over opvoeden en advies en begeleiding. Zelf is mijn achtergrond pedagogiek, ik hou mijn voornamelijk bezig met het reilen en zeilen rondom Relaxed opvoeden. Hier naast begeleid ik ouders. Verder ben ik geregeld aanwezig bij kopje relaxed waar moeder samen komen voor een leuke ochtend of avond. Vind het heel belangrijk dat vakkennis bij gehouden word zins 2017 volg ik de studie klinische psychologie.
View all posts by Claudette Dumas →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *