Hoera! Het is een meisje
Op 13 mei om 12.45 uur is kleindochter Silve geboren. Een prachtig herkenbaar kindje en totaal anders van uiterlijk als haar grote zus. Dat hebben ze toch mooi gedaan met elkaar!

Beeldbellen is echt een uitkomst
En wat is beeldbellen dan een uitkomst. We konden heel dichtbij op afstand meegenieten hoe tevreden het meisje op de buik van haar moeder lag. Ik weet  niet hoe andere oma’s dat doen, maar ik zat alleen maar te kijken en te scannen wat ik kon voelen door de afstand heen.

Het was geen bevalling uit een boekje
Zonder te veel op de details in te gaan was het geen bevalling uit een boekje. Uiteindelijk met een keizersnede doordat Silve haar hoofdje achter in de nek legde. Maar wat ben ik trots op mijn dochter en schoonzoon dat ze in staat waren om hier heel “gelaten” mee om te gaan. En zo volop te kunnen genieten van het kleine wonder. Want dat was het!

Op visite
Beeldbellen is prachtig, maar live is beter. En dus zijn wij op visite geweest als de kraamhulp al weg was. Samen en gelukkig konden we buiten zitten.  In gedachten heb ik het kindje gewiegd en vertroeteld. In werkelijkheid blijf je op afstand en raak je elkaar niet aan. Het is niet anders. Het voordeel vonden de ouders hiervan dat het veel rustiger is voor de baby zelf. Niet al die vreemde geuren en aanrakingen. Alleen het vertrouwde voelen. En dat is dan weer mooi meegenomen voor Silve.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.