Yes! Relaxed Opvoeden heeft een eigen testpanel. Na het plaatsen van een advertentie hebben wij enorm vele animo gekregen! Iedereen wilde in het testpanel. Hieruit hebben wij een selectie gemaakt en deze moeders stellen zichzelf en hun gezin graag even aan je voor!

Vanaf nu zullen zij producten/boeken testen met hun gezin en hierover verslag uitbrengen met voor en nadelen van dit product. Super leuk!

Chantal Busscher:
Behoren tot het testpanel van relaxed opvoeden, hoe leuk is dat!!
Mijn naam is Chantal Busscher, 40 jaar jong en samen met mijn vriend Siean en onze 2 dochters woonachtig in het mooie Drentse dorpje Nijeveen.

In het dagelijks leven werk ik bij InterStage in Meppel, een supergaaf bedrijf dat zich bezighoudt met constructiebouw (podia e.d.) in de evenementenwereld. Wij zijn onder andere leverancier van alle constructies op de Zwarte Cross, Vrienden van Amstel, Bevrijdingsfestivals, Concert at Sea,  de meeste tv producties van Talpa zoals The Voice of Holland, Dance, Dance, Dance etc. etc.

Siean werkt bij ProRail in Zwolle als inspecteur energievoorziening.

Onze oudste dochter Demi is 9 jaar en heeft het syndroom van down. Dit was heel onzeker in het begin, wat ging dit betekenen en hoe zou het allemaal gaan?  Nu zijn we vooral heel dankbaar en trots. Wij leren haar veel maar zij heeft ons ook al heel veel geleerd in die 9 jaar!

Jodi is 8 jaar, een ondernemende meid die graag buiten is en op onderzoek uit gaat.  Daarnaast maakt ze graag vlogs over haar belevenissen.

We houden allemaal erg van spelletjes doen, waarbij de een wat beter tegen zijn verlies kan dan de ander 😊. Daarnaast zijn we aardig sportief. Siean loopt regelmatig hard, Jodi korfbalt en ik fiets en ga naar de sportschool en ga graag op wintersport. Met Demi doen we regelmatig een rondje op de fiets of lopend. Wij zijn erg blij met de ruimte van ons huis en tuin. In de tuin hebben we en grote vijver waar Siean zijn grote hobby in rond zwemt, Koi karpers. Daarnaast gaan we regelmatig naar ons vakantiehuisje in Giethoorn waar we lekker tot rust komen en met de boot op pad gaan.

Gezelligheid en plezier maken in het leven staat bij ons voorop, we spreken met vrienden af voor een etentje of drankje en bezoeken graag een festival.
Want zoals ze zeggen: “het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen”!

Groetjes Chantal.

Nathalie Veenhuizen:
Hai!!
Wij zijn de familie Veenhuizen uit Marum, een klein dorpje op de grens tussen Groningen en Friesland. Ons gezin bestaat uit Nathalie (33) & Jeffrey (34), onze drie kinderen Enzo (7), Loïs (5) en Tygo (1) en onze hond Joep, een boxer van twee jaar.

Zoals veel jonge gezinnen is het door de week druk; met een eigen autobedrijf, school, sport van de kinderen (zwemmen, dansen en voetbal), speelafspraken en het huishouden vliegen de dagen voorbij. Tijdens het avond eten nemen we altijd samen de dag door en horen we graag van elkaar wat iedereen gedaan heeft. Wanneer de kinderen op bed gaan vragen we altijd wat het leukste van de dag was en ondertussen zijn ze op een leeftijd dat ze dat ook aan ons vragen, heel leuk!

In het weekend is er meer rust en deze besteden we dan ook graag met ons gezin en heel geregeld met vrienden. Een dagje weg naar een pretpark, bos of strand vinden we leuk maar lekker thuisblijven doen we ook erg graag. Spelen in de tuin, fietsen, wandelen en skeeleren doen we veel bij mooi weer maar daarnaast spelen we erg graag spelletjes. Dit kan van alles zijn; bord- of kaart spelletjes, puzzels of denkspellen. Nu de kinderen wat ouder worden, is de keuze steeds groter wat papa en mama ook erg aanspreekt. Soms is het verliezen nog wat lastig maar ook dat moeten ze leren toch?

We merken soms dat de keuze aan spellen en speelgoed erg groot is, zowel online als in stenen winkels.
We hopen dan ook een goede bijdrage te kunnen leveren aan het testpanel en zullen open, eerlijk maar ook wel kritisch kijken naar het speelgoed zodat jullie een goed beeld krijgen voordat je het eventueel gaat aanschaffen.

Hopelijk tot snel!
Groetjes Familie Veenhuizen  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *