Spannend!
Tijdens mijn eigen vier zwangerschappen heb ik altijd ervaren dat ik in mijn eigen bubbel leefde. Mijn wereld was klein en veilig. We woonden bij de eerste drie verder weg van familie en vrienden en dat was prima.

40 weken
Afgelopen week is onze kleindochter nog een nachtje wezen logeren, opdat papa en mama even konden bijslapen en hun eigen dingetjes ongestoord doen. Op 4 mei was onze dochter 40 weken zwanger. Maar ze wist zeker dat het niet geboren zou worden op deze gedenkwaardige dag. En daar heeft ze gelijk in gekregen. Ook niet op 5 of 6 mei. En zo tellen we de dagen verder.

Elke dag bellen, of toch niet?
Met mijn eigen herinneringen hebben we afgesproken dat wij geduldig wachten en niet elke dag contact hebben of er al iets gebeurt. En vervolgens zal mijn man elke dag zeggen, ik heb nog niets gehoord, ik denk dat…..

Oh ja…… nog een verrassing
Een jongen of een meisje?  We weten niet wat het wordt. Het is een grote verrassing. Dat was bij de vorige zwangerschap ook zo en wat vind ik dat leuk! Bij onze oudste dochter wisten we bij beiden dat het een jongen zou worden. We hebben wel gevraagd om het voor ons als een verrassing te houden, maar ze waren 3 minuten bij ons in huis en we wisten het al. Ik vind dat jammer.
Het cadeau dat je door het leven gegeven wordt is dan weg. Ieder mag daar zijn keuzes in maken hoor en ik hou van allemaal. Bij twijfel zou ik je adviseren om het gewoon een keer te proberen zo’n mysterieus geheim voor iedereen.

En nu wachten jullie mee.
In deze Blog ga ik zeker niet vertellen als het voor publicatie geboren wordt wat het geworden is. Dus volgende maand wordt dit verhaal vervolgd. En ook of de periode van raamvisites voorbij was. Ik neem in ieder geval spons, ruitenreiniger en een zeem mee om het kindje heeeeeeel goed te kunnen bewonderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *