Ook deze moeders maken onderdeel uit van ons test panel!
Ze stellen zich hieronder aan je voor.

Mijn naam is Anneloes 27 jaar. Samen met mijn man Robert 32 jaar wonen we op een boerderij in Nijeveen met melk koeien.. we hebben 2 dochters.
Fabiënne is ruim 2,5 jaar.. een vrolijke ondernemende peuter die wel van een uitdaging houd. 2 dagen in de week gaat ze naar de opvang/ peuterspeelzaal van de wel nijeveen.
Esmay is nu 2 maanden oud. Een vrolijke kleine meid. Die graag erbij mag zijn..


Normaal gesproken werk ik 2 dagen buiten de deur bij de mooiste stoffen in Meppel ( op dit moment nog met verlof) Hier doe ik verschillende werkzaamheden. Robert werkt het meeste thuis bij onze koeien, zo af en toe helpt/ werkt hij bij/voor uitzendbureau bats in de agrarischesector. Waar nodig help ik thuis mee bij het melken, verzorgen van het vee en andere voorkomende dingen..

Samen met Fabiënne doe ik graag spelletjes, knutselen, plakken, verfen.. ook zijn we veel buiten te vinden, daar bedenken we spelletjes, gaan fietsen of gewoon heerlijk met water spelen of in de zandbak..
 
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen mogen ontdekken en vies worden hoort daar ook zeker bij, dus ja de wasmachine draait hier elke dag 🤗.

We kijken er naar uit om te gaan testen en deel te nemen aan de testpanel.
Groetjes  uit het mooie Nijeveen


Yes! Ik mag één van de leden van het nieuwe testpanel zijn. Ik ben er enthousiast over en vind het erg leuk, ik heb er zin in! Ik zal mezelf even voorstellen.

Ik ben Marloes, 38 jaar en woon in Meppel. Samen met mijn gezin: papa, zoontje van 10, dochtertje van bijna 8 en onze 2 katten. We vinden het erg leuk om als gezin dingen te ondernemen, ook om zo het gebruik van de “schermen” te doorbreken.

We houden ervan om te wandelen – wist je dat er ook ontzettend veel educatieve wandelroutes zijn?-, samen eten, spelletjes spelen en op vakantie gaan.

Normaal gesproken zijn Zuid-Frankrijk en Italïe favoriet. Verder lezen wij graag. Donald Ducks, grappige boeken, spannende boeken, oorlogsboeken; er is van alles te vinden hier in huis.

Ik ben benieuwd naar de producten die getest mogen worden en ik hoop jullie op een goede, duidelijke manier van een review te kunnen voorzien van de testproducten.

Tot gauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.