Mijn ervaring met een Fidget Cube.

Als kindercoach heb ik me verdiept in de Fidget Cube. Ik heb er 1 besteld  om te kijken of het echt werkt waarvoor het de bedoeling is. Je hebt verschillende zijdes waar je wat mee kan doen.

Zeg vaarwel tegen de stress die je ervaart, en is goed om je te concentreren. Daar is de Fidget Cube voor bedoeld.

Dit zijn de verschillende dingen die je er mee kan doen.

Rollen, spinnen, klikken, glijden en schakelen.

Je hebt ze in allemaal verschillende kleurtjes, echt erg leuk om te zien. Heb voor mezelf een normale grijze gekocht. Ik kan namelijk niet stilzitten als ik zit, of als ik geconcentreerd bezig ben. Ik ben er blanco ingegaan, want ik wist niet of dit echt zou gaan helpen.  Maar ik kan je zeggen het helpt bij mij echt! Als ik moet luisteren naar dingen, of bij een vergadering, dan zit ik niet meer te wiebelen met mijn been, ik heb de Cube gewoon in mijn hand en ben er af en toe een beetje mee bezig.  Ook kan ik mij beter concentreren, ik ben er ook een voorstander van dat je beter kan leren als je beweegt, nu ben je ook bezig en je kan dingen veel beter opslaan.

Ik heb het ook aan een meisje gegeven die alleen maar nagels bijt als ze aan het lezen is. Ze wilde het eerst niet hebben, ze geloofde er niet in, en ze beet geen nagels. Maar heb een mooi kleurtje aan haar gegeven en toen wilde ze het toch wel weer proberen.  Nu zijn we paar maand verder en haar nagels beginnen te groeien, als ze aan het lezen is, heeft ze altijd de cube vast. Als ze zich helemaal inleeft in het boek gaat ze niet meer nagels bijten maar is ze daarmee bezig.  Ik vind het zo mooi om te zien dat ik zon meisje zo goed geholpen heb. Ze is ook erg blij dat ze niet meer bijt, ze hebben namelijk alles bij haar geprobeerd zodat ze maar niet meer ging bijten maar ze deed het toch.

Ik heb nu verschillende kubussen aan kinderen gegeven, en heb allemaal tevreden verhalen erover gehoord.

Het verhoogd je concentratie en het verminderd de stress. Ook kinderen ervaren in deze maatschappij stress. Je hebt ze in verschillende grote en verschillende kleuren.

Ik ben er erg blij mee, en ben erg blij dat ik verschillende kinderen heb kunnen helpen door hun stress te verminderen, om zich beter te concenreren bij een toets op school, of bij het leren.

Ook heb ik positieve verhalen gehoord van volwassen mensen die er ook 1 willen hebben, omdat ze die van hun zoon of dochter gebruiken.

 

Groetjes Kindercoach Renée

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *