Marielle

Kindermassage handschoen Flowee = lekker ontspannen!

Deze heerlijke fantastische handschoen van Flowee is speciaal voor kinderhandjes ontworpen.
Er bestond al een groot exemplaar in de vorm van een hand. Deze is groter en heeft meerdere balletjes. Ook de inkeping voor de hand is gebasseerd op volwassen handen. Voor kinderen natuurlijk onhandig groot terwijl ze het wel heeeeeel erg lekker vinden!

Nu heeft Flowee een exemplaar op de markt gebracht in de vorm van een vlinder.
Super ideaal dus voor kinderhandjes! Wij hebben hem getest 🙂
Wij mochten deze heerlijke handschoen twee weken testen.
De kinderen vinden hem ideaal! Elke avond zitten ze bij elkaar te kriebelen met de vlinder. Een ontspannen momentje voor het slapen gaan.
Het maakt je hoofd leeg en het nog super leuk ook om te doen en dan te wisselen. Het zorgt voor interactie onder elkaar en op een leuke manier ontspannen.

Mijn zoon heeft altijd veel buikpijn en hij vraagt vaak of ik even wil kriebelen zodat zijn buikpijn overgaat.  Nu we deze handschoen in huis hebben gehad vind hij dit geweldig! ‘Het helpt mama’. Mijn buikpijn gaat over! Fantastisch natuurlijk en ja, daarom gebruiken we hem elke avond. Ook kunnen de kinderen zelf over benen en armen gaan. De balletjes voelen heerlijk op blote huid of op een dunne pyjama of legging bijvoorbeeld.
Een ontspannen momentje en daarna heerlijk slapen!

De middelste dochter vind het heerlijk om net na schooltijd de Flowee handschoen even te pakken en ook bij zichzelf dan over handen/armen/benen te gaan. Maar als mama het doet is het nog beter! Kortom; zeker een aanrader om in huis te halen of je nu wel of geen kinderen hebt. Zowel voor volwassen handen als kinderhandjes verkrijgbaar.

Wil jij ook zo’n leuke en lekkere handschoen of wil je hem cadeau doen?
De Flowee kindermassage handschoen is er in paars & groen, is bij ons in de winkel te koop en te bestellen via email; info@relaxedopvoeden.nl

 

 

Tagged , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *