Prachtige geboortebel ingezet voor actie

Prachtige geboortebel ingezet voor actie. Een geboortebel, heeft u er al eens van gehoord? Wat is dat nou eigenlijk? Een geboortebel is een bel met daarop een ooienvaar met aan zijn snavel een baby verwikkeld in een doek. Het is een mooi geschenk om te geven aan iemand als cadeau voor bijvoorbeeld bij een babyshower. Het kan natuurlijk ook als geschenkje voor jezelf. Ik bedoel, iedereen verdient toch een prachtig geschenk na zo’n zware, maar ook mooie periode. Het doet je altijd weer herinneren aan deze bijzondere tijd.

Prachtige geboortebel ingezet voor actie

Deze geboortebellen worden stuk voor stuk met veel liefde met de hand gemaakt. Hierdoor zijn alle bellen uniek en is geen één bel hetzelfde. Wilt u het wat persoonlijker? Dat kan! Doordat deze geboortebellen allemaal met de hand gemaakt worden, kunt u ook nog tekst laten graveren. Wilt u er bijvoorbeeld een naam bij of een datum, dat is allemaal mogelijk!  Er is ook nog een mogelijkheid als u dit leuk vind, om er een lintje bij te doen. Dit lintje wordt dan in de gewenste kleur om het belletje heen gestrikt. Het materiaal waarvan het is gemaakt heet Tin.

Er zijn in Nederland weinig professionele hand-tingieterijen, deze zijn bijna allemaal verdwenen. Nu ik deels heb verteld over het materiaal en het uiterlijk van deze bel vraagt u zich vast af, werkt die ook? En hoe klinkt het? Natuurlijk kunnen deze bellen ook geluid maken. Wanneer je er mee klingelt hoor je een zuiver geluid. Bent u al geïnteresseerd geworden?

Nog leuker! Wanneer u deze geboortebel koopt steunt u hiermee dagbesteding De Oude Hove in Zuidwolde.
Zij werken met ons & de tingieterij samen om geld bij elkaar te sparen, zodat de ruimtes in hun oude boerderij verbouwd kunnen gaan worden. 

Prachtige geboortebel ingezet voor actie

Deze geboorte bellen worden gemaakt door een bedrijf dat zit in Zuidwolde. Het heet Tin-art Edeltingieterij. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ze opnemen. U kunt een kijkje nemen op de website/facebook www.tinart.nl en Tin-art Zuidwolde. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 0528-373258. Ik hoop hiermee u genoeg informatie te hebben gegeven over deze prachtige geboorte bellen en dat u net zo enthousiast bent geworden als dat wij zijn.

http://shop.tinart.nl/kraam-cadeaus/8-geboortebel.html

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.