Mams liefdevolle thee momentje

Mams liefdes thee
Drie uur tijd voor een heerlijk kopje van je favoriete thee. Dat gaat altijd goed met een stukje chocolade of een koekje erbij of een stukje fruit. Het meest belangrijke ingrediënt is de liefde van mama! En haar luistert oor. Dat gaat ook heerlijk samen met een kopje ranja of een glas water.

Bijzondere Thee momentjes dat hadden wij thuis niet, want ik lus geen thee :). Mijn moeder zat wel elke middag klaar als ik thuis kwam van school. Of als ze mij had opgehaald dan was daar dat speciale momentje. Niks hoefde alles kon stil zijn was ook goed voor alle belevenissen van de dag was er plek om deze te delen.

Daar zat ik dan op de grond voor mams haar stoel, met mijn glas ranja of water met een lekker stuk fruit of komkommer erbij. Kon daar zo een uur zitten dicht tegen haar aan, veilig en geborgen. Ze probeerde altijd het gevoel te geven dat ik bij haar terecht kon.
Daar ben ik nog altijd heel dankbaar voor, het zijn deze momenten die ik altijd mee neem mijn leven in.

Heb jij ook van deze bijzondere thee momentje met de kinderen? 

Groetjes Claudette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.