Informatie

Relaxed Opvoeden wilt ouders & verzorgers ondersteunen bij het opvoeden. Dit kan zowel online als offline. Wij hebben een samenwerkingen met Kindercoaches die ons team versterken. Deze samenwerking vind plaats in onze locaties Samen Vooruit in Meppel.

De Kindercoaches;

 

Hallo allemaal,

Ik ben één van de nieuwe kindercoaches die gaat samenwerken met Relaxed Opvoeden, en graag stel ik me hierbij aan jullie voor. Mijn naam is Elly Meesters. Sinds 2009 samenwonend in het mooie brinkdorp Dwingeloo, aan de rand van het Dwingelderveld. Na 19 jaar in het Montessori-basisonderwijs te hebben gewerkt, brak voor mij de tijd aan om een andere weg in te slaan. Het onderwijs in de huidige vorm paste niet meer bij mij. Ik kreeg de kans om te onderzoeken waar mijn passie lag, en wat ik op een andere wijze zou kunnen betekenen voor kinderen. Ik kwam in aanraking met de Magie van Kindercoaching, en volgde daar eerst de basisopleiding en aansluitend het Masterjaar. Tijdens het volgen van deze opleidingen vielen er voor mij veel puzzelstukken op zijn plaats. Ik werd me steeds bewuster van mezelf, en de patronen die ik mezelf als kind en (jong-) volwassene had aangeleerd.

Wil je mij volgen op Relaxed opvoeden dat kan je kan mijn blogs lezen door hier te drukken

Informatie
Elly Meesters

 

Mijn naam is Colinda Tigelaar, geboren en getogen in Meppel.
Al meer dan 20 jaar ben ik met heel veel plezier leerkracht op een basisschool in Staphorst. Het werken met kinderen vind ik geweldig!  Naast mijn rol als leerkracht, coach en begeleid ik studenten, beginnende leerkrachten en collega’s.
In 2017 heb ik me laten opleiden tot kindercoach. Voor mij een hele logische keuze want in dit vak vallen al mijn passies, kwaliteiten en talenten samen.

Weet je het even niet meer, heb je misschien een vraag, een probleem of wil je gewoon even sparren? Er zijn heel veel mogelijkheden.

Bereikbaar; Alle woensdag aanwezig van 13.30 tot 17.00 uur.
Mail;  info@relaxedopvoeden.nl of info@colindacoacht.nl

Colinda Tigelaar,

Wil je mij volgen op Relaxed opvoeden dat kan je kan mijn blogs lezen door hier te drukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *