Interview van de maand, Lifestyle, Moeders aan het woord!

De zakenmam agenda overzicht en succes

De zakenmam agenda overzicht en succes
marieke-event-8334
In de bijna twintig jaar dat ik mensen help bij het krijgen van meeroverzicht in hun werk en leven is ‘plannen en organiseren’ altijd het uitgangspunt.
Voor mij begint alles daar en het doel is dat je rust in je hoofd hebt in je drukke leven. Je hoeft het niet rustig te hebben, je wilt je wel rustig voelen.
Plannen is hierbij een middel, een manier om focus te krijgen, inzicht te krijgen, keuzes te maken. Kortom, om die rust  en overzicht te krijgen.

Al een paar jaar geef ik op mijn website een gratis planner weg en het was altijd al mijn wens om eens een echte papieren agenda te maken.
Eentje die alles bevat wat in mijn ogen belangrijk is voor moeders met een eigen bedrijf.

Dit jaar ben ik mijn wens gaan omzetten in wat is geworden de agenda voor 2017 Ik wilde ook in de agenda een rustige uitstraling (afleiding is er al genoeg), een mooie vormgeving, kleurige elementen op bepaalde plekken, wat kennis weggeven ter inspiratie.
Ellen, de vormgeefster, heeft vertaald wat ik in mijn hoofd had en gaandeweg de maanden ontstond het complete plaatje.

Heb jij een eigen bedrijf én ben je moeder? Dan heb jij altijd genoeg te doen.
Het hebben en houden van overzicht is heel belangrijk.
Om je hier bij in het nieuwe jaar te helpen is er de Zakenmam agenda 2017.
Speciaal voor Moeders met een eigen bedrijf. De (knal)roze agenda geeft jou in één oogopslag overzicht wat jij per week allemaal wilt gaan doen.
Daarnaast breng je per maand focus aan zodat jij je niet overspoeld voelt. Ook heel handig zijn de kolommen waarin je jouw kilometers en inkomsten kunt noteren. De agenda is mooi en rustig in de opmaak, dit zal je ook helpen met jouw planning want afleiding is er al genoeg. Per maand word je

Geïnspireerd om in te zoomen op een onderdeel van je bedrijf. Kortom, een must-have voor iedere ondernemende moeder! De oplage is beperkt dus wees er snel bij. Bestellen doe je op: http://zakenmam.nl/agenda-2017/

4-calendarium_februari

Tagged , ,

About Claudette Dumas

Zins eind 2015 ben ik eigenaar van relaxed opvoeden, met een leuk team en veel plezier draaien we de blog relaxed opvoeden. Iedereen geeft in geheel eigen expertise tips over opvoeden en advies en begeleiding. Zelf is mijn achtergrond pedagogiek, ik hou mijn voornamelijk bezig met het reilen en zeilen rondom Relaxed opvoeden. Hier naast begeleid ik ouders. Verder ben ik geregeld aanwezig bij kopje relaxed waar moeder samen komen voor een leuke ochtend of avond. Vind het heel belangrijk dat vakkennis bij gehouden word zins 2017 volg ik de studie klinische psychologie.
View all posts by Claudette Dumas →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *