Boekrecensie; Relaxklets! geschreven door: Florien van der Aar en Michal Janssen.

Wauw! Ik kreeg een telefoontje van Marielle, Melanie ik heb hier wat leuks voor jou! En zou jij daar een recensie/blog over willen schrijven?! Ja tuurlijk wil ik dat! En of het leuk is!! Ik zag het boek, klein en handig formaat, heerlijk kleurrijk, speels en toch al een soort van relaxt. Als je de foto ziet snap je wel waarom 😉

Ik ging snel even doorbladeren… en wat leuk, wat leuk! Jaaaaa dit ga ik doen met onze kinderen ( 3 jaar en 2 jaar) in de vakantie en ik eis gewoon dat mijn man mee doet ( hihihihi ) maar ik weet dat hij het ook leuk vind om dit soort dingen samen te doen. Beetje gek doen en kletsen.

Nou daar gingen we…. 

Eerst op leeftijd zoeken en het plaatje goed bekijken, dat ging allemaal goed. En dan doen wat er stond. En de kinderen vinden het zooooo leuk! Papa ik ga vast kijken naar een andere! Oh dit is een olifant! en dat is een aap! en zo ging het door… En veel doen en wij maar vooral de kinderen vinden het zo leuk. Het is echt iets om samen te doen, het is gezellig maar je word allemaal door de ongemerkte oefeningen ook fit. Het kletsen hebben wij achterwege gelaten omdat wij het op een niet zo slim moment gingen doen. Kinderen waren moe. Dus mijn advies is om begin van de middag of de ochtend te doen. Het is zo leuk en simpel om daar door vaker bij te pakken. Je hebt een leuke activiteit die je zelf net zo lang/kort wilt maken als je wilt en/of kan. Sommige oefeningen kan je ook naar leeftijd zelf een beetje aanpassen. En met het kletsen zal je daardoor nog meer verbinding maken.

Kortom: ik raad het boek aan alle ouders aan!! Je kan een rust moment op een dag in lassen of juist een moment van activiteit maken. Je kan op een manier kletsen waar je zelf niet altijd aan denkt en je op een andere manier met je kind(eren) in contact komt. Het is leuk om echte tijd om met je kind(eren) door te brengen.

Heel veel plezier met dit enorm leuke boek!

Liefs Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *