Welkom 2018!

Kort nadat ik als gastblogger aan jullie was voorgesteld kwamen we in een dusdanige rollercoaster terecht, dat van bloggen even niks meer terecht kwam. Gelukkig hebben we zo goed en zo kwaad als het gaat de draad weer weten op te pakken.

Ik grijp de start van het nieuwe jaar aan om de eerder ingeslagen weg te vervolgen. Er stonden heel wat plannen op stapel voor de januari-maand….

Ik ben in de tweede week weer eens begonnen in de master-bedroom. Want minimaliseren doe je niet in 1 keer. Dat gaat stapsgewijs. Als je de eerste keer door je spullen gaat, dan merk je dat er best wat weg kan. Nu ik er voor de tweede keer door ging, moest ik toch toegeven dat er best veel spullen waren die zeker 6 en vaak wel 12 maanden niet gebruikt waren. En op de vraag die ik mezelf dan stel “wanneer ben ik van plan het wel te gebruiken?” komt geen antwoord…
Dat betekend dat er een ander doel mag hebben maar niet meer in ons huis.

Tegenwoordig stel ik mezelf dan de volgende vraag “welke bestemming krijgt het nu?”.
Kan ik er iemand blij mee maken, zet ik het op Marktplaats of iets vergelijkbaars, kringloop of toch vodden/afval.
Er gingen 3 big shoppers naar een vriendin, er ging nog een tas vol naar een bekende en ook het asiel kon ik blij maken met 2 vuilniszakken met dekbedden en dergelijke. Ook de diertjes worden niet vergeten.

Zoals jullie merken heb ik de smaak weer te pakken!
Verder ook gelukt in januari:
Een tafeltent maken van de lappen stof die ik nog had en (heel saai) de boekhouding van 2017.

Zijn jullie ook met iets nieuws begonnen dit nieuwe jaar of heb je een oude (goede) gewoonte weer opgepakt?
Ik ben erg benieuwd naar jullie feedback.

 

Henriëtte de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *