We kunnen allemaal wel is een sprookjes wereld gebruiken zeg nu eerlijk.
Wil jij je kind verassen op een hele leuke en simpele maner?

14572838_1104528259630020_4791847748343242766_nAfgelopen weekend heb ik mijn kinderen een prachtig verhaaltje laten meebeleven. Ik was boven de ramen en gordijnen dichtdoen. Het was 20.00 uur en dus al donker buiten. In de gang beneden was het donker en ik riep de kinderen die in de woonkamer nog aan het spelen waren. Pssst, kom eens’. Ik haalde een potje elfenstof achter mijn rug vandaan. ‘Wauw, wat is dat mama’?

Ik vertelde dat ik boven was geweest en nog net het elfenstof kon opvangen van een elfje dat weg vloog. Heel bijzonder natuurlijk, want elfjes vliegen meestal zo snel dat je ze vrijwel nooit ziet. Geweldig die koppies!
( ssssssst! niet verder vertellen…. Een potje & twee doorgeknipte glow in the dark sticks 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *