Recensie; Mohdoh Aromatheraputty

Deze maand mochten wij de heerlijke Mohdoh Aromatheraputty testen. Wij testten de paarse variant ‘Sleep’, die heerlijk naar Lavendel ruikt.

Recensie; Mohdoh Aromatheraputty

Waarom zijn wij het geschikte adres om te testen?
Onze zoon van nu 9 jaar slaapt eigenlijk sinds zijn geboorte al slecht. Nooit heeft hij zomaar een nacht goed geslapen, zonder gedoe. Er was altijd wel iets waardoor we  bij hem bleven zitten totdat hij sliep of waardoor hij bij ons in en toen hij groter werd, naast het bed eindigde.

Dus, ik kwam thuis van mijn werk met de mededeling dat hij de komende maand dit product mocht gaan testen. Natuurlijk moest er door de zussen meteen gecheckt worden of dit ook iets voor hun was om te testen!

Vlak voor het naar bed gaan, wanneer de zussen al liggen, mag hij 10 minuten met de klei. Eerst voelt het gek (erg gevoelig jongetje) het plakt een beetje, maar het ruikt fantastisch! De klei is heerlijk soepel en eerlijk, zijn wij allemaal wel een beetje verliefd op de geur. Al spelend met de klei verteld hij dan over school, vertrekt naar bed en gaat lekker slapen.

Recensie; Mohdoh Aromatheraputty     Recensie; Mohdoh Aromatheraputty

Sindsdien gaat het slapen ook inderdaad beter. Van een jongetje dat eigenlijk iedere keer wel iets had naar een jongetje wat best enthousiast is over het kneden voor het slapen gaan en dus ook rustig gaat inslapen.

Ligt dit per definitie aan de ‘aromatheraputty’?
Dat weet ik niet. Ik ben heel erg benieuwd, want nu na een maand gaat het kneden moeizaam en ruikt hij ook niet heel erg fijn meer. Het volgende wat we dus testen is; Slaapt hij ineens minder goed zonder klei? Kortom,

Wordt vervolgd….

Recensie; Mohdoh Aromatheraputty

Ben je naar aanleiding van deze review nieuwsgierig geworden en gun jij JOUW kind ook een fijne nachtrust? Er zijn verschillende Aromatheraputty’s te koop. Zo heb je verschillende kleuren, geuren en doelen. Voor zowel volwassenen & kids om te relaxen, voor betere concentratie en bijvoorbeeld voor verkoudheid (met eucalyptus).

Wil je meer informatie en bestellen? Dat kan hier; https://educadora-webshop.nl/product/aromatheraputty/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.