Recensie exemplaar Colour your life- Masja van den Berg

Recensie exemplaar Colour your life – Masja van den Berg. En toen mocht ik een recensie exemplaar van Masja van den Berg met Colour your life  ontvangen. Het is een kleurdagboek met inspirerende vragen aan jezelf.

Recensie exemplaar Colour your life- Masja van den Berg

Het uiterlijk;
Wat een prachtig boek! Alleen de buitenkant is haast al te mooi om aan te raken.
Zo ontzettend vrolijk, kleurrijk en werkelijk een lust voor het oog.
Dit beloofde in ieder geval iets voor de binnenkant van het boek. Ik kan er heerlijk naar kijken want je ziet van alles in mooie heldere en pastel kleuren. Heel mooi.

Recensie exemplaar Colour your life- Masja van den Berg Recensie exemplaar Colour your life- Masja van den Berg

De binnenkant;
Het heeft heerlijk dikke bladzijden en doordrukken doet hij totaal niet. Ik mag graag met fineliners en metallic pennen werken en dat kan prima! Je kan vrij kleuren wat je wil maar je kan ook een kleurplaat in kleuren. Maar een stukje bullet journal kan je er ook in verwerken.

Extra’s;
Tevens staan er mooie vragen in waardoor je even na mag denken voor het antwoord. Recensie exemplaar Colour your life- Masja van den BergEven in het hier en nu. Dus een dagboek kan ook! Ik hoop dat je mijn enthousiasme mee krijgt want dat ben ik over dit boek! Het is prachtig, handig, praktisch en heerlijk dik! Ik beveel het je aan als je van alles wat wilt doen.

Koop dit mooie boek nu via:
 

Wil je meer informatie over Masja en haar werk? Dit kan je vinden op; http://masjavandenberg.nl/

Lieve groet,

Melanie de Krosse-Telman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.